Υπό το βλέμμα του Γιάννη Φουντούλη ο Ολυμπιακός κέρδισε με 23-4 τον ΝΟΧ στον Πειραιά. Νίκη για τον ΝΟΒ.

Για την 2η ημέρα της Α1 ανδρών στο πόλο ο Ολυμπιακός κέρδισε με 23-4 τον ΝΟ Χίου στον Πειραιά και έφτασε στο 2/2 στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας δεν αντέχει σχολιασμό και από αυτά που μπορεί να επισημανθούν είναι η παρουσία του πρώην άσου του Ολυμπιακού και της Χίου, του αρχηγού της εθνικής, Γιάννη Φουντούλη στο κολυμβητήριο.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μάρο Γιόκοβιτς με 6 γκολ ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Μπουλιούμπασιτς, Μίτροβιτς, Ζερδεβάς, Γούνας.

Ο Ολυμπιακός παίζει ξανά την Τετάρτη με τα Χανιά (16:00) και το Σάββατο με την Καζάν (19:00) στον Πειραιά.

Τα οχτάλεπτα: 6-1, 7-0, 5-1, 5-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζιβογίνοβιτς, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Γιόκοβιτς 6, Δερβίσης 3, Κάκαρης 2, Μουρίκης 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ. 2, Χαλυβόπουλος Αρ. 4

ΧΙΟΣ(Γιώργος Ντόσκας): Μαντής, Μιμίδης Στ. 1, Μιμίδης Μ., Μπερτόλης, Παππάς, Κουλιεράκης, Κανδιόγλου, Μόκκας, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης, Καλαργυρός, Ντούλος 2, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Γκίλλας 1.

Πρώτη νίκη για την Βουλιαγμένη

Μετά από την ήττα της πρεμιέρας από τον Υδραϊκό η Βουλιαγμένη πέτυχε την 1η της νίκη στην Α1 κερδίζοντας στο πλαίσιο της 2ης ημέρας με 11-3 τον Εθνικό στην έδρα της.

Από την άλλη ο Εθνικός ξεκινά στη διοργάνωση με 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τα οχτάλεπτα: 3-1, 2-0, 3-2, 3-0

ΝΟΒ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 1, Τσαταλιός 1, Γούβης 1, Σταμέλος, Παπανικολάου Γ., Ποντικέας, Κουρούβανης Ν. 3, Δήμου Π., Βούξεβιτς, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος 1, Βλάσσης

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Κατσαγούνος, Παπαλούκας, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Κουτσιαλής, Τοράκης, Παπαδόγκωνας, Χονδροκούκης, Πρωτοψάλτης, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης, Βαλλιανάτος, Δροσόπουλος, Μπέλεσης, Ξυλούρης