ΠαντελάκηςΟ Γιώργος Παντελάκης στάθηκε στους τραυματισμούς της Λουκά και της Σπυριδοπούλου, ενόψει του αγώνα με τη Ναμούρ και επεσήμανε πως οι παίκτριές του πρέπει να είναι έτοιμες στις δυο άκρες του γηπέδου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Πρέπει σε κάθε ματς να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και σε κάθε άμυνα και επίθεση να είμαστε αποτελεσματικοί. Είναι κάτι που πρέπει να λειτουργήσουμε έτσι και στην συνέχεια για το Eurocup. Από εκεί και πέρα είχαμε τον τραυματισμό της Βασιλικής που προστίθεται σε αυτόν της Σπυριδοπούλου. Οπότε πρέπει να δουλέψουμε το επόμενο διάστημα με αυτές τις δύο απουσίες. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε το παιχνίδι με την Namur την Τετάρτη που το θέλουμε πάρα πολύ».

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι: «Για εμάς ήταν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε αρκετά καλά. Δουλεύουμε πράγματα για την πρεμιέρα μας στο Eurocup με την Namur. Είχαμε και τον τραυματισμό της Βασιλικής στο δεύτερο δεκάλεπτο που μας στεναχώρησε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι για την Ευρώπη».