Ένα γκολ κι αυτό στο τέλος είχαμε στην Κοπεγχάγη, οι δε Φινλανδοί έπαθαν…κοκομπλόκο στη Ζένιτσα με αποτέλεσμα να διασυρθούν. Με λίγα λόγια πατώσαμε στη χθεσινή στήλη, αλλά υπάρχουν περιθώρια για ρελάνς σήμερα.

Με τη διαφορά της από τη Ρωσία να είναι 8 ολόκληροι βαθμοί, η Κύπρος υποδέχεται την ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ έχοντας ως στόχο νίκη και… βλέπουμε. Οι Ρώσοι έχουν εντυπωσιάσει σε αυτά τα προκριματικά και είναι το μεγάλο φαβορί, με τους γηπεδούχους από τη μεριά τους να έχουν να αντιπαρατάξουν τη… φόρα που πήραν από την ανατροπή στο Καζακστάν. Ξεπερνά τον διπλασιασμό η απόδοση του αμφιτέρματος, έχει αξία. Πάμε λοιπόν με το 2.05 από Goalbet για το G/G.

Πηγαίνουμε στην Ουαλία, όπου η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ φιλοξενεί την Κροατία. Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω μετά το εκτός έδρας 1-1 στην Σλοβακία και χρειάζονται νίκη ενάντια στους δευτεραθλητές κόσμου για να παραμείνουν στο κόλπο. Οι Κροάτες ήταν εντυπωσιακοί ενάντια στην Ουγγαρία αλλά εκτός έδρας συνηθίζουν να έχουν θέματα στην άμυνα. Αρέσει το αμφίσκορο σε απόδοση 1.85 από Goalbet

ΜΟΝΟ

19:00 ΚΥΠΡΟΣ-ΡΩΣΙΑ G/G (2.05, Goalbet)

ΜΟΝΟ

21:45 ΟΥΑΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ G/G (1.85, Goalbet)