Ο Μίχαελ Ένινγκ είχε την πρώτη του γνωριμία με τους “κιτρινόμαυρους παίκτες”, καθώς πριν την σημερινή πρωινή προπόνηση, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, παρουσίασε και επίσημα τον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο Μίχαελ Ένινγκ γνωρίστηκε και επίσημα με τους ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον Άγγελο Χαριστέα να κάνει την παρουσίαση του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος στην πρώτη του ομιλία ζήτησε το 100% από όλους και ότι θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Αναλυτικά τα όσα είπαν ο Άγγελος Χαριστέας και ο Μίχαελ Ένινγκ:

Η παρουσίαση του Ένινγκ από τον Χαριστέα: «Ο κύριος Ενινγκ είναι ο νέος μας προπονητής . Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη και θέλω όλοι μας να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα»

Ο Ενινγκ στην πρώτη το ομιλία είπε: «Η πρώτη εικόνα που έχω για την ομάδα είναι ότι είστε πολύ καλοί παίκτες. Ξέρω πολλά πράγματα για το καθένα ατομικά αλλά και για την ομάδα συνολικά . Έχω δει αρκετά παιχνίδια της ομάδας. Ο καθρέπτης όλων μας είναι μέσα στο γήπεδο . Εκεί φαίνεται η αλήθεια για όλους . Θα γνωριστούμε καλύτερα μέρα με τη μέρα και είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά . Η πόρτα μου είναι ανοικτή για όλους για οτιδήποτε σας απασχολεί και θέλετε να συζητήσουμε . Από εσάς θέλω δυο πράγματα κάθε μέρα . Πρώτον το 100% στις προπονήσεις και δεύτερον θέλω να βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο»

Δείτε το σχετικό tweet της ΠΑΕ Άρης: