Εν αναμονή της επιστροφής του Ομάρ Ελ Καντουρί βρίσκονται άπαντες στον ΠΑΟΚ προκειμένου να αποκτήσουν μια πιο ακριβή εικόνα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με την Εθνική του ομάδα.

Μετά το διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν σταδιακά την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς λόγω υποχρεώσεων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Το Σαββατοκύριακο ήταν μια ευκαιρία σωματικής και ψυχολογικής ξεκούρασης πριν από μια σειρά δύσκολων αγώνων. Παίκτες και προπονητές ξέφυγαν λίγο από την καθημερινότητα και πλέον επέστρεψαν προκειμένου να προετοιμαστούν για την αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τη Λαμία.

Η προπόνηση της Δευτέρας (14.10) αφορούσε τη φυσική κατάσταση με τρέξιμο στο γήπεδο και την κυκλοφορία της μπάλας με οικογενειακό δίτερμα.

Απουσίαζαν οι διεθνείς Πασχαλάκης , Λημνιός , Γιαννούλης , Εσίτι , Ίνγκασον , Μιχάι , Ελ Καντουρί .

Ο Μαροκινός χαφ, ο οποίος τραυματίστηκε στους προσαγωγούς στο ματς με τη Λιβύη, έχει ήδη ξεκινήσει θεραπείες με το ιατρικό τιμ της εθνικής ομάδας της χώρας του και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Την Τρίτη (15.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.