Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 19-8 των Χανίων και με αυτόν το τρόπο έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκανε ακόμη μία προπόνηση εν όψει του αγώνα με την Σίντεζ Καζάν για το Τσάμπιονς Λιγκ την Παρασκευή στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι Πειραιώτες που ταξίδεψαν στα Χανιά χωρίς τους Μάρο Γιόκοβιτς, Κώστα Μουρίκη, Στέφαν Ζιβογίνοβιτς και Δημήτρη Σκουμπάκη, δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας των Χανίων.

Για την ομάδα του Ολυμπιακού από τέσσερα γκολ σημείωσαν Μυλωνάκη και Γενηδουνιάς. Για τα Χανιά Μπατάκης, Βουλγαράκης και Αγιοργούσης σημείωσαν από δύο γκολ.

ΧΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-19

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-5, 3-6, 2-4

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Σαρτζετάκης 1, Ναστράν, Φωκάς, Μπατάκης 2, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιοργούσης 2, Μασοκολάκης, Παπαδάκης, Τριποδάκης, Μανιουδάκης

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 4, Γενηδουνιάς 4, Μπουλιούμπασιτς 2, Δερβίσης 1, Κάκαρης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος 3, Μίτροβιτς 2, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ι. 1, Χαλυβόπουλος Α. 1