Αρκετές εκπλήξεις και πειραματισμοί από τον Ολλανδό προπονητή στην ενδεκάδα της Εθνικής για την αποψινή αναμέτρηση με την Βοσνία (21:45).

Ο Τζον Φαν’ τ Σιπ αποφάσισε να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές κάνοντας νέους πειραματισμούς στην ενδεκάδα της Εθνικής για την αποψινή αναμέτρηση με την Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2020 (21:45).

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να τροποποιήσει αρκετά το βασικό σχήμα της ελληνικής ομάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Πασχαλάκης, όπως σταθεροί στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Μπακάκης δεξιά και Σταφυλίδης αριστερά. Ωστόσο παρτενέρ του Χατζηδιάκου στο κέντρο άμυνας δεν θα είναι ο Σιόβας, αλλά ο Κουρμπέλης που παίρνει… μετάθεση από την μεσαία γραμμή.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στο κέντρο. Ο Γαλανόπουλος θα είναι αμυντικό χαφ, έχοντας τον Γιαννούλη και τον Μάνταλο ως αριστερό και δεξιό εσωτερικό μέσο αντίστοιχα. Μπροστά θα είναι στα δεξιά ο Λημνιός, αριστερά ο Παυλίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπακασέτας.

Σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Ιταλία στο «Ολίμπικο» (2-0) εκτός έμειναν οι Σιόβας, Ζέκα, Μπουχαλάκης και Κουλούρης.