Κακή η χθεσινή ημέρα, με τις επιλογές για τα γκολ στη Βουλγαρία και τον άσο της Γαλλίας στο ημίχρονο να βγαίνουν off και να μας αφήνουν δίχως κέρδος. Τελευταία ημέρα εθνικών απόψε για τον μήνα Οκτώβριο και θα πορευτούμε με δύο ακόμη επιλογές.

Η Ελλάδα υποδέχεται στο ΟΑΚΑ μία ομάδα που δεν έχει καταφέρει ποτέ να φύγει από τη χώρα μας με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο λόγος για τη Βοσνία, που μετά το εντυπωσιακό 4-1 επί της Φινλανδίας μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης, όμως χρειάζεται νίκη απόψε προκειμένου να μην πάει χαμένη η τεσσάρα του Σαββάτου. Η εθνική μας από την άλλη έδειξε βελτίωση στο ματς με την Ιταλία παρά την αναμενόμενη ήττα, ωστόσο υπολείπεται κινήτρου κόντρα στους Βόσνιους. Πιθανό να έρθει το πρώτο… βοσνιακό διπλό εντός ελληνικών συνόρων, ποντάρουμε στο 2 DNB σε απόδοση 1.60 από Goalbet για μεγαλύτερη κάλυψη.

Σπουδαία αναμέτρηση έχουμε και στο Βουκουρέστι, όπου η Ρουμανία υποδέχεται τη Νορβηγία σε ματς για τον 6ο όμιλο. Οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης εάν νικήσουν και την ίδια ώρα ηττηθεί η Σουηδία από την Ισπανία, με την ομάδα του Ομάρ Ελαμπντελαουί από την άλλη να χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει στο κόλπο. Δυνατοί εντός έδρας οι Ρουμάνοι, έχουν τον πρώτο λόγο. Για μεγαλύτερη κάλυψη, επιλέγουμε 1 DNB στο 1.85 από Goalbet. Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση έχει οριστεί να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με την ΟΥΕΦΑ πάντως να επιτρέπει την παρουσία μέχρι 30.000 παιδιών!

ΜΟΝΟ

21:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΣΝΙΑ 2 DNB (1.60, Goalbet)

ΜΟΝΟ

21:45 ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1 DNB (1.85, Goalbet)