Ο Κιθ Λάνγκφορντ, σχολιάζοντας το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο Basketball Champions League (16/10, 19:30 με Ορτέζ), ξεκαθάρισε ότι τον νοιάζει η επιτυχία της ομάδας στη διοργάνωση και όχι οι προσωπικές του επιδόσεις.

Aρχικά, μετά το τέλος της προπόνησης της ΑΕΚ, ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε: «Δεν ξέρω τι να περιμένω. Είπα σε άλλη συνέντευξή μου ότι αυτό είναι κάτι καινούργιο για μένα, πρέπει να μάθω πράγματα σιγά σιγά, όπως τον ρυθμό, τους παίκτες και το στιλ παιχνιδιού. Ανυπομονώ λοιπόν να δω αύριο τι απαιτείται για τις νίκες».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της ομάδας του: «Για μένα, είναι διασκεδαστικά μέχρι τώρα. Ως βετεράνος κι έμπειρος παίκτης, μπορώ να καταλάβω ότι είμαστε ακόμη πολύ νωρίς. Υπάρχει πολύς χρόνος για λάθη και ήττες, ώστε να μάθεις. Εγώ και ο κόουτς είχαμε μία συζήτηση πριν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό και μιλήσαμε για τις προσδοκίες που υπάρχουν, ώστε η ΑΕΚ να γίνει αυτομάτως η δεύτερη καλύτερη ομάδα μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού. Το να παίζεις με προσδοκίες είναι πάντα κάτι δύσκολο. Πρόκειται για μια διαδικασία, στην οποία όλοι παίρνουν μαθήματα. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, εμείς πρέπει να μένουμε στον στόχο μας. Ίσως έρθουν κι άλλες κακές ήττες, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε πάντα μπροστά».

Για την προσωπική του απόδοση, τόνισε: «Ο στόχος μου είναι φτάσουμε μέχρι το τέλος και να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο ανεξαρτήτως της προσωπικής μου απόδοσης. Αν σκοράρω 30 πόντους, θα είναι ωραίο. Αν σκοράρω 3, δεν θα χαρώ, αλλά θα με νοιάξει το να έχει φτάσει μακριά η ομάδα».