Το γεγονός ότι δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Άρσεναλ, δεν… πτοεί τον Μεσούτ Οζίλ, που ξεκαθάρισε πως θα ολοκληρώσει τη συνεργασία του μαζί της, η οποία εκπνέει το 2021!

Την άνοιξη του 2018, μια εποχή τελείωσε, με την ανακοίνωση του Αρσέν Βενγκέρ ότι αποσύρεται από την Άρσεναλ μετά από 22 χρόνια. Μαζί του, οι «κανονιέρηδες» δεν έχασαν μόνο έναν προπονητή που τους χάρισε τρία πρωταθλήματα, επτά Κύπελλα και έναν επαναστατικό τρόπο παιχνιδιού. Μαζί του έχασε και ο Μεσούτ Οζίλ τον μεγαλύτερο υποστηρικτή του…

Υπό τις οδηγίες του διάδοχου του Βενγκέρ, Ουνάι Έμερι, ο Γερμανός πρώην διεθνής μέσος περνάει… δύσκολα, μετρώντας μόλις δύο συμμετοχές επί συνόλου 11, ενώ πολλές φορές δεν ήταν καν στην αποστολή της Άρσεναλ!

«Είναι φυσικά απογοητευτικό. Το να μην εμπλέκομαι, παρακολουθώντας τα παιχνίδια από το σπίτι μου, με κάνει να νιώθω αβοήθητος. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου κάνω έξτρα πρόγραμμα μετά από κάθε προπόνηση για να είμαι έτοιμος. Ξέρω τι χρειάζεται και, πιστέψτε με, θα παίξω», σχολίασε αρχικά επί του θέματος ο Οζίλ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Athletic».

Για να συμπληρώσει με νόημα ο 31χρονος άσος, ερωτηθείς σχετικά με μια πιθανή αποχώρησή του από τον λονδρέζικο σύλλογο: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και τόσο σκοπεύω να παραμείνω κι εγώ. Ο καθένας περνάει δύσκολες στιγμές όπως εγώ, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να το βάλω στα πόδια. Και δεν θα το κάνω. Θα μείνω εδώ».