Ο Νίκος Παππάς επιστρέφει σε αγώνα της Euroleague ύστερα από σχεδόν εννέα μήνες, αφού βρίσκεται στην τελική δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

Νίκος Παππάς, η επιστροφή. Ο Έλληνας γκαρντ του «τριφυλλιού», που υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Γενάρη, γύρισε στη δωδεκάδα των νταμπλούχων ύστερα από σχεδόν εννέα μήνες.

Ο Παππάς έχει πάρει τη θέση του Ίαν Βουγιούκα, που ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση και ήταν ανέτοιμος για αυτή την αναμέτρηση. Πλέον, μένει να φανεί αν και για πόσο θα χρησιμοποιηθεί από τον «Άρτζι» κόντρα στους Ιταλούς.

Όσο για την Αρμάνι, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς τον τραυματία Σέλβιν Μακ, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Νοκ – άουτ παραμένουν και οι πολύτιμοι Αρτούρας Γκουντάιτις – Νεμάνια Νέντοβιτς.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Τόμας, Ράις, Παπαγιάννης, Παππάς, Τζόνσον, Μπράουν, Φριντέτ, Καλάθης, Ουάιλι, Μήτογλου, Μπέντιλ.

Αρμάνι Μιλάνο (Μεσίνα): Ντέλα Βάλε, Μίτσοφ, Μπιλίνγκα, Μορασκίνι, Ρολ, Ροντρίγκεθ, Ταρζέφσκι, Τσιντσιαρίνι, Μπρερνς, Ουάιτ, Μπρουκς, Σκόλα.