Η Euroleague είδατε και χθες είναι γεμάτη εκπλήξεις. Τίποτα και κανείς δεν πρέπει να θεωρεί κάτι δεδομένο. Ο Παναθηναϊκός είχε σαν στόχο να ξεκινήσει με ρεκόρ 3-0 και η πραγματικότητα λέει 1-2.

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά δεν επιθυμεί να έχει το ίδιο πρόσημο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κερδίσει τη Ζενίτ και να βγάλει το σημερινό καθήκον. Ο Κεμζούρα έχει κερδίσει τους παίκτες (ιδιαίτερα τους Έλληνες) και ο σύλλογος είναι σαν να ξεκινάει σε καινούργια αφετηρία. Η Ζενίτ από τη μεριά της δεν έχει κακό υλικό, όμως οι περισσότεροι παίκτες της βρίσκονται σε μετρια φόρμα. Τα καλά χρόνια παικτών τύπου Αίβερσον, Ρένφροου έχουν περάσει κι αυτό είναι σκληρή πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, έχει την έδρα με το μέρος του και δεν βλέπουμε τον λόγο να μην κερδίσει. Πάμε στοίχημα με τον άσο, όπου βρίσκουμε το χάντικαπ στους εννέα πόντους.

Στην Ισπανία η Βαλένθια απογοήτευσε την περασμένη βδομάδα. Ηττήθηκε με 26 πόντους, όμως την Κυριακή έφτασε στα οριά της την Μπαρτσελόνα (94-97). Οι «νυχτερίδες» δεν είναι τόσο κακές, όμως απόψε καλούνται να τα βγάλουν πέρα μ’ένα μεγαθήριο. Η Αναντολού Εφές σίγουρα δεν πατάει καλά αυτή την περίοδο, όμως η επιστροφή του Λάρκιν, έχει ανεβάσει την ψυχολογία όλων. Δεν θέλουμε να μπλέξουμε με νικητή, θα εμπιστευτουμε τις δεδομένα ποιοτικές επιθέσεις και των δύο συλλόγων. Το line άλλωστε των 160 πόντων δεν το θεωρούμε πολύ μεγάλο.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

(-8,5) Ολυμπιακός-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 1      1,88

Βαλένθια-Αναντολού Εφές Over 160,5 1,88