Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, τόνισε ότι οι Κρητικοί πρέπει να αντιμετωπίσουν τις υψηλές ταχύτητες του Ολυμπιακού.

Τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ αύριο (19/10, 19.30), με τον τεχνικό των Κρητικών, Γιώργο Σίμο, να παραχωρεί δηλώσεις στο OFI TV. Ο Σίμος δήλωσε ότι η ομάδα του δεν θα αλλάξει προσέγγιση στον αγώνα της, ενώ πρέπει να αντιμετωπίσει τις υψηλές ταχύτητες των «ερυθρόλευκων».

«Χρειαζόμασταν αυτή τη διακοπή και σωματικά και πνευματικά, το είπα και μετά το ματς με τον Πανιώνιο ότι χρειαζόμασταν ένα break για να καθαρίσει το μυαλό και να ξεκουραστεί το σώμα μας. Το φιλικό με τον Εργοτέλη και οι προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας έγιναν σε πολύ υψηλή ένταση και γύρω στις δέκα παρά τέταρτο το βράδυ του Σαββάτου θα γνωρίζουμε αν η διακοπή μας ωφέλησε ή όχι. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Ομάδες που παίζουν σε ρυθμούς Champions League και έχουν ερεθίσματα ταχυτήτων που δεν βρίσκουμε εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα, βοηθάνε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να αναπτύξουν υψηλές ταχύτητες όταν επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις. Έουν μεγάλο και πλούσιο ρόστερ, άρα δεν πιστεύω ότι τέτοιες ομάδες έχουν κούραση μετά από έξι τέτοια ματς μέχρι τα μέσα της σεζόν. Αντιθέτως, τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα και εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ταχύτητες, δεν θα αλλάξει η προσέγγιση μας. Στόχος μας είναι η δική μας απόδοση να κυμανθεί σε ακόμη καλύτερα επίπεδα. Όσο αφορά το γήπεδο το οποίο θα αγωνιστούμε, είναι ένα πανέμορφο γήπεδο και από ότι μαθαίνω θα έχει και αρκετό κόσμο. Πολλοί φίλαθλοι θα το δουν και από την τηλεόραση και είναι μία πρόκληση για μας, να αγωνιστούμε σε τέτοιο παιιχνίδι και να δώσουμε το 100%» δήλωσε αναλυτικά.