Το κάναμε το θάμα μας με τη χηνάρα στην Στοκχόλμη την Τρίτη και στη συνέχεια πήρα δύο ημέρες ρεπούλι, το άξιζα μετά από τόσο εθνική στη μάπα! Τώρα αρχίζουνε πάλι τα καλά, ευρωπαϊκές λίγκες και τα ρέστα, ας ρίξουμε μία ζαριά. Μετά τις τρεις κι εξήντα στην Σουηδία, πάμε για… δύο κι εξήντα στην Πόλη.

Ποιος να το ΄λεγε ότι θα παίζουνε Γαλατασαράι και Σιβασπόρ και θα είναι η μεν δύο βαθμουλάκια πίσω από τη δε! Γενικά όλοι οι μεγάλοι φέτο στην Τουρκιά έχουνε ξεκινήσει ψιλοχάλια και ομαδάρες όπως η Σίβας έχουνε βρει ευκαιρία να κάνουνε πρωταθλητισμό.

Ρίχνοντας μια ματιά στα τελευταία ματς μεταξύ γαλατάδων και σιβασπόρηδων, βλέπει κανείς γκολ με το τσουβάλι. Τι 4-3, τι 4-2, τι 3-1, κακός χαμός ρε σεις. Σιγά μην σταματήσουνε τώρα! Καλοί οβεράκηδες οι φιλοξενούμενοι, τέσσερα σε επτά αγωνιστικές έχουσι, μπορούνε να σύρουνε στο χορό και τους πρωταθλητές. Άμα παίξει και ο Ράδαμελ ο Φαλκάο εντωμεταξύ, δύο τεμάχια τα ΄χει αυτός μόνος του. Δε με χαλάει το over 3,5 στο 2.60 από Goalbet, κάπως έτσι θα πορευτούμε λοιπόν…

ΜΟΝΟ

20:30 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ OVER 3,5 (2.60, Goalbet)