Το πρώτο Σάββατο μετά από international break είναι πάντα πιο… γλυκό, με το κουπόνι να είναι κάτι παραπάνω από γεμάτο! Χρειάζεται ασφαλώς προσοχή, καθώς πολλές ομάδες ενδέχεται να εμφανιστούν μουδιασμένες…

Ξεκινάμε από την Αγγλία και την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Γουότφορντ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ψάχνει εναγωνίως την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από δύο βαριές ήττες, έχοντας παράλληλα το μυαλό και στο επερχόμενο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι «χόρνετς» από την άλλη, εξακολουθούν να είναι η μόνη ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη και πηγαίνουν στο… άντρο των «spurs» με στόχο να τα παίξουν όλα για όλα… κι ό,τι βγει. Φαβορί αλλά δεν πείθει η φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, έχει πολλές πιθανότητες το αμφίσκορο. Απόδοση στο 1.70 από Goalbet.

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Οι πρωτευουσιάνοι έχουν μόλις μία νίκη στις τελευταίες 5 αγωνιστικές (1-3-1) με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο -3 από την κορυφή, την ώρα που οι «νυχτερίδες» μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες και έχουν ανέβει στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν τον πρώτο λόγο αλλά το ματς προβλέπεται σφιχτό. Θα ποντάρουμε στα 2-3 γκολ, σε απόδοση 1.95 από Goalbet.

MONO

17:00 ΤΟΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ  G/G (1.70, Goalbet)

ΜΟΝΟ

17:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ (1.95, Goalbet)