To αήττητο σερί της συνέχισε η Κ-19 του ΠΑΟΚ, που επικράτησε και τη Λαμίας με 2-0, φτάνοντας τις τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League1, μετρώντας και δύο ισοπαλίες.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία πήραν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και στο 16ο λεπτό ο Μιχαηλίδης, μετά από εκτέλεση φάουλ, πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 20′ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για το 2-0, με τον Πανίδη να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 37ο λεπτό οι παίκτες του Δικεφάλου έχασαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους, αλλά το σουτ του Δούμτση, κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας της Λαμίας, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, παρά τις ευκαιρίες που σπατάλησαν οι «ασπρόμαυροι».

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνέχισαν να έχουν τα ηνία του αγώνα και στο 60ο λεπτό ο Πανίδης με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για τον Δικέφαλο, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία για τη νίκη.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους παίκτες του Δικεφάλου να ελέγχουν το προβάδισμα τους, αφού δεν άφησαν κενούς χώρους στους ποδοσφαιριστές της Λαμίας, για να μειώσουν και να «μπουν» ξανά στον αγώνα.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, να πανηγυρίζουν ακόμη ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα υποδομών, συνεχίζοντας το αήττητο ρεκόρ που… τρέχουν από την περσινή σεζόν.