«Υπάρχει δρόμος ακόμα, δεν μπορούμε να σταματήσουμε» τόνισε ο τεχνικός του Πανιωνίου Νίκι Παπαβασιλείου

Η πέμπτη ήττα σε επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα στον Πανιώνιο προκάλεσε αντιδράσεις στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης και έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων προς τους παίκτες των «κυανέρυθρων» μετά το 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, το απόγευμα της Κυριακής (20/10).

Την ίδια ώρα, o αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος είχε μαζέψει τους συμπαίκτες του στο κέντρο του γηπέδου και τους μιλούσε προσπαθώντας να τους ενθαρρύνει.

Ο Νίκι Παπαβασιλείου δήλωσε ότι υπάρχει δρόμος για τον Πανιώνιο που με -2 βαθμούς, παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όμως δεν μπορούμε να σταματήσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε. Υπάρχει δρόμος ακόμη και τίποτα… να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε» είπε ο Κύπριος τεχνικός.,

Για την εικόνα της αναμέτρησης σημείωσε: «Είναι νέα παιδιά που έχουν την ευκαιρία να δείξουν τώρα τι μπορούν να κάνουν, παιδιά εθνικής ομάδας, δεν είναι αυτό όμως το θέμα. Ο Αστέρας χωρίς φάση ουσιαστικά, με ένα φάουλ, προηγήθηκε. Στο β’ ημίχρονο αντιδράσαμε λίγο αλλά δεν είναι αυτή η αντίδραση που περίμενα. Σίγουρα σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να δείξουμε και ψυχικά αποθέματα, να πιέσουμε, να βάλουμε τον αντίπαλο εκεί που θέλουμε. Προσπάθησα με κάποιες εσωτερικές αλλαγές, να μπορέσουμε να βάλουμε τη μπάλα μπροστά».