«Βολές» του Ηλία Ατματσίδη μετά τη δύσκολη νίκη της ΑΕΚ επί του ΝΠΣ Βόλου, κάνοντας λόγο για ομάδες… δορυφόρους.

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο Ηλίας Ατματσίδης στις δηλώσεις που έκανε μετά το 3-2 της ΑΕΚ επί του ΝΠΣ Βόλου, κάνοντας λόγο για ομάδες… δορυφόρους.

«Ήταν μία νίκη που ήρθε με ανατροπή. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μετά από μία τυχαία φάση που έκανε ο αντίπαλος. Ισοφαρίσαμε γρήγορα και από την στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες ο Βόλος τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο.

Δεν μας άρεσε που δεχθήκαμε δύο γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλω να πω και κάτι ακόμα. Εμείς δίνουμε μάχη σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσουμε σε σύγκριση με άλλες ομάδες που κάποιες ομάδες-δορυφόρος και περνάνε πιο εύκολα. Στέλνω ένα μήνυμα και στους παίκτες μας, πως δεν υπάρχει εύκολο ματς. Πρέπει να κερδίζουμε τα ματς με κόπο και ιδρώτα», τόνισε μέσω της Nova ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κωστένογλου. Προφανώς με αυτόν τον τρόπο θέλησε να αφήσει αιχμές για τους συνδιεκδικητές του τίτλου, με τον Ολυμπιακό να έχει νικήσει 2-1 τον ΟΦΗ το Σάββατο και τον ΠΑΟΚ πολύ εύκολα τη Λαμία με 3-0.

Σε ό,τι αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Έχουμε μέρες μπροστά μας για να σκεφτούμε αυτό το ματς. Είπα πρόσφατα πως η ΑΕΚ μπαίνει σε όλα τα ματς για να τα κερδίσει. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο Καραϊσκάκη, γνωρίζοντας και τη δυναμικότητα του αντιπάλου».