Παιχταράδες μου, στήσαμε γλέντι τρικούβερτο ψες! Ψυχάρα ο ΟΦΗ εις το Φάληρο, αρμάδα μεγάλη η Μαγιόρκα κόντρα στο συνονθύλευμα του Ζινεντίν Ζινεντάν (που είχε πει και μια ψυχή), φοβερά πράγματα. Πάμε όμως και στα σημερινά, δυο μπομπίτσες προέκυψαν και άλλες δεν έχει!

Ματσάρα ωραία βλέπουν τα μάτια μου εις την Γερμανίαν, Χόφενχαϊμ ενανδίον Σάλκε. Οι μεν σα να χάσανε τη μαγκιά τους από τότες που έφυγε ο Ιούλιος ο Νάγκελσμαν, οι δε συνήλθανε, καμία σχέση με πέρυσι. Αυτό που ιντριγκάρει ακόμη περισσότερο, είναι ότι οι βασιλικοί μπλε ανεβαίνουνε κορφή μοναχοί τους εάν κερδέψουνε. Το ίδιο μπορούσανε να κάμουνε και αρχές του μήνα στο ματς με την Κολωνία και τι συνέβη; Ισοφαριστήκανε στα χασομέρια. Και σήμερις έτσι την κόβω τη δουλειά. Δε ξέρω άμα θα γίνει στο 90φεύγα πάλι, αλλά πάμε για χηνάρι. Μια χαρά στο 3.40 από Goalbet!

Πάντως επειδής ξέρετε ότι είμαι και μεγάλος… βομβιστής, δεν θα σας άφηνα παραπονεμένους μέρα που έχει τέτοια ντέρμπι. ΟΚ, το άλφα με το ωμέγα πλέον (στην ανάποδη) η Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, αλλά ρε παιδί μου, το Ολντ Τράφορντ παραμένει ναός. Στην τελική, κάπου θα την κάνουνε τη γκέλα και αυτοί οι λιμανίσιοι. Να με συχωράς, Γιουργκένιε, αλλά θα τη ρίξω την κοντρίτσα μου. Ασάρα με DNB εις το 3.25 από Goalbet και ό,τι βγει, μάγκες…

ΜΟΝΟ

19:00 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΑΛΚΕ Χ (3.40, Goalbet)

ΜΟΝΟ

18:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 DNB (3.25, Goalbet)