Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία πέτυχε η Εθνική Ελλάδας που νίκησε και την Αγγλία και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Socca World Cup,όπου και θα βρει μπροστά της την Ρωσία.

Η ομάδα του Αντρέα Ντρενόβα σε ένα παιχνίδι, το οποίο έγινε παρουσία 4.000 θεατών στο Ρέθυμνο επικράτησε σε ένα συναρπαστικό όπως εξελίχτηκε ματς με 4-3 της Αγγλίας. Η Εθνική αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το πρώτο λεπτό του αγώνα, έπειτα από τέρμα που πέτυχε ο Μακ Ντόναλντ ισοφάρισε αρχικά σε 1-1 με τον Στάμο στο πρώτο λεπτό του β΄ μέρους και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ χάρη σε αυτογκόλ των Άγγλων.

Στο 28΄ ο Παυλόπουλος έκανε το 3-1, στο ίδιο όμως λεπτό οι Άγγλοι κατάφεραν να μειώσουν με τέρμα του Γιανγκ, ενώ με την συμπλήρωση 40΄ στο ματς ο Στέρλινγκ έκανε το 3-3. Η Εθνική κατάφερε να σκοράρει άμεσα στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Θανασάι και να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (20/10) στις 14:00 το μεσημέρι την Ρωσία και ανάλογα του αποτελέσματος που θα φέρει θα αγωνιστεί είτε στον μεγάλο, είτε στον μικρό τελικό που θα γίνει την ίδια μέρα.

Ελλάδα (Ντρένοβα): Ζάχος, Καραβίδας, Κριτσωτάκης, Κατσουράνης, Λευκαρίτης, Σιόρε, Χύσσος, Ντούμος, Γιώτης, Θανασάι, Παπαδάκης, Φούσκας, Παυλόπουλος, Στάμος, Τζανέτος