Ο Αστέρας Τρίπολης αρχίζει και «δένει», σύμφωνα με τον τερματοφύλακα των Αρκάδων μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Τη βελτίωση των Αρκάδων σχολίασε στον «Arcadia93.8» ο γκολκίπερ της ομάδας του Μπόρχα Χιμένεθ, Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την βελτίωση της ομάδας του: «Είχα πει και στο παρελθόν σε προηγούμενες συνεντεύξεις ότι αυτή η ομάδα θέλει χρόνο γιατί έχει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, από άλλη χώρα. Λογικό είναι να θέλουν κάποιο χρόνο να προσαρμοστούν. Από εκεί και πέρα αυτό που αλλάζει είναι ότι αρχίζουμε και δενόμαστε σαν ομάδα, βλέπουμε πως λειτουργεί ο ένας με τον άλλον. Αρχίζει και υπάρχει ομοιογένεια στην ομάδα. Αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει. Θεωρώ πως δεν ανήκουμε σε αυτό το γκρουπ των ομάδων. Θεωρώ ότι πρέπει να νικήσουμε αυτές τις ομάδες. Εχουμε τις δυνατότητες. Μέσα στην Τρίπολη, απέναντι στη Λαμία η νίκη είναι μονόδρομος»

Για τη δική του εμφάνιση: «Δεν θέλω να σταθώ στη δική μου απόδοση. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Ολοι δουλεύουμε γι’ αυτή την ομάδα. Αν θέλεις να διαλέξω μία από τις αποκρούσεις θεωρώ αυτή που έβγαλα με το πόδι ήταν η πιο δύσκολη»

Για τον τραυματισμό του Κότνικ: «Να ευχηθώ περαστικά στον Κότνικ, που όπως ενημερώθηκα από τους ανθρώπους του Πανιωνίου, χτύπησε σοβαρά»