Αντίστροφα μετρά ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Λάσα Σεργκελασβίλι, για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Γεωργιανός αριστερός μπακ – χαφ των Ηπειρωτών, ο οποίος είχε τραυματιστεί στους χιαστούς ξεκίνησε χαλαρό τρέξιμο στην προπόνηση της Κυριακής (20/10), ενώ παράλληλα έχει αρχίσει να κάνει σιγά – σιγά και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την επιστροφή του παίκτη στην αγωνιστική δράση, αυτή αργεί ακόμα πολύ, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει στις αρχές του 2020.

Από εκεί και πέρα σε ότι έχει να κάνει με τον Ελευθεριάδη, ο οποίος είναι επίσης τραυματίας εδώ και 1,5 μήνα έχει βγάλει τον γύψο και φορά ειδική μπότα και όπως όλα δείχνουν από τις αρχές Δεκεμβρίου υπολογίζεται πως θα επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Τέλος όσον αφορά τους Κρίζμαν και Ράντοβατς ο πρώτος έκανε ατομικό, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τον δεύτερο θα είναι έτοιμος σε περίπου 10 -15 μέρες για να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, έπειτα από το διάστρεμμα που αποκόμισε στο φιλικό με την Κέρκυρα.

Την Δευτέρα (21/10) οι παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου», θα έχουν ρεπό και την Τρίτη (22/10) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.