Ο Ιβάν Πέρισιτς γνωρίζει καλά το «Γ. Καραϊσκάκης» και για τον λόγο αυτό τονίζει πως η Μπάγερν πρέπει να μπει απόλυτα έτοιμη στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Έχω αγωνιστεί στον Πειραιά με την Ντόρτμουντ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι καυτή, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Διαφορετικά θα είναι δύσκολο να περάσουμε νικηφόρα. Γενικά έχω παίξει κάποιες φορές στην Ελλάδα, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα ξεχωριστή. Το κοινό εκεί είναι πάντα πολύ παθιασμένο, όπως στην Τουρκία και την Κροατία. Μου αρέσει αυτό, σε κάθε παίκτη αρέσει», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας του ο Κροάτης μεσοεπιθετικός.

Οι Βαυαροί προέρχονται από στραβοπατήματα απέναντι σε Χόφενχαϊμ (1-2) και Άουγκσμπουργκ (2-2) στο πρωτάθλημα. «Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τα δύο ματς στην Bundesliga το συντομότερο δυνατό και να κοιτάξουμε μπροστά. Πάμε στον Πειραιά για τη νίκη, θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ», είπε ο Πέρισιτς.

Όσο για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να φτάσει σε νοκ άουτ ούτε με την Ντόρτμουντ, αλλά ούτε με την Ίντερ, είπε: «Ναι, είναι αλήθεια. Έχω παίξει σε δύο Μουντιάλ και ένα Euro, αλλά αυτό το βήμα στο Champions League δεν το έχω κάνει».

Τέλος, αναφορικά με το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει παρά μόνο μια φορά στο Champions League, τον Σεπτέμβριο του 2011, είπε: «Είναι ώρα να το αλλάξω και ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα με την Μπάγερν».