Ο Χρήστος Ρόβας βρέθηκε στη πρεμιέρα του Ηρακλή στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΜ και τόνισε πως είναι συναισθηματικά δεμένος με τους «κυανόλευκους», ενώ μίλησε και για την Δόξα Δράμας στην οποία αγωνίζεται την φετινή χρονιά.

Την πεποίθηση του πως ο Ηρακλής θα βρει τον δρόμο του και θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του εξέφρασε ο Χρήστος Ρόβας που παρακολούθησε από κοντά την πρεμιέρα του Γηραιού στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΜ.

Ακόμα ο Έλληνας επιθετικός σχολίασε την παρουσία του στην ομάδα της Δόξας Δράμας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται, δεν παύει να είναι ο Ηρακλής. Υπάρχει δέσιμο με τον Ηρακλή, πέρασα δύο πανέμορφα χρόνια και έχω πολλούς φίλους. Ήθελα να δω την προσπάθεια της ομάδας και χάρηκα πολύ που είδα φίλους. Με τους Περόνε, Τάι είμαστε καλοί φίλοι, βρισκόμαστε σχεδόν κάθε εβδομάδα, επομένως ξέρω τι γίνεται».

Για το ευρηματικό πανό των φίλων του Ηρακλή: «Προκαλεί πικρό γέλιο. Δυστυχώς ο Ηρακλής βρίσκεται πολύ χαμηλά, όμως, πιστεύω ότι από τις στάχτες του θα αναγεννηθεί και θα βρεθεί εκεί που του αξίζει.

Για την παρουσία του στη Δόξα Δράμας: «Είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα στην πρεμιέρα με τον Καραϊσκάκη και έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή στην Καλαμαριά. Είναι βαριά η φανέλα της Δόξας, ανήκει στη Super League. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο τρίτο επίσημο παιχνίδι».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM