Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση προέβη η ισπανική «Mundo», η οποία υποστηρίζει πως αν ο Ζινεντίν Ζιντάν απολυθεί άμεσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι έτοιμος να αναλάβει και πάλι την ομάδα!

Η ήττα από τη Μαγιόρκα μεγάλωσε την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον προβληματισμό να αυξάνεται ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το συγκεκριμένο ματς στην Κωνσταντινούπολη ίσως να κρίνει και το μέλλον του Ζιντάν στον πάγκο, σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στην Ιβηρική. Μάλιστα αν κάτι στραβώσει, τότε η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τη «Mundo» έχει ουσιαστικά έτοιμο τον αντικαταστάτη του.

Αυτός, όπως υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα, είναι ένα γνώριμο πρόσωπο και δεν είναι άλλος από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Όπως τονίζει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο Μουρίνιο έχει ήδη… έτοιμες τις βαλίτσες του και περιμένει θέλοντας πολύ να επιστρέψει στη Ρεάλ.

Μένει να φανεί πλέον αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν σε περίπτωση φυσικά που στη Ρεάλ πάρουν απόφαση για άμεση απομάκρυνση του Ζιντάν βάσει και των αποτελεσμάτων.