Σε αθλητικό μέσο της Σλοβακίας μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ, τονίζοντας μεταξύ άλλων την ευχαρίστησή του για το γεγονός πως η επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα συνδυάστηκε και με νίκη της ομάδας του.

Για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Σλοβάκος πήρε φανέλα βασικού, αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Αμπέλ Φερέιρα αλλά και τον εαυτό του, όπως παραδέχθηκε.

Μιλώντας στη Σλοβακία, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Θεωρώ πως έπαιξα πολύ καλά. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και γρήγορα αποκτήσαμε προβάδισμα τριών τερμάτων. Θα μπορούσε το παιχνίδι να έχει μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό το 3-0 και για το γεγονός πως δεν δεχθήκαμε γκολ…»

Το προηγούμενο Σάββατο, ο Στοχ είχε τα γενέθλιά του, ωστόσο, όπως τόνισε, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ δεν του άφησαν τα χρονικά περιθώρια να τα γιορτάσει, αν και μετά το τέλος του παιχνιδιού, τον περίμενε μια έκπληξη στο σπίτι του: «Φυσικά δεν υπήρχε χρόνος για εορτασμούς καθώς υπήρχε ένα παιχνίδι μπροστά μας αλλά η οικογένειά μου, μου ετοίμασε ένα πολύ ωραίο… καλωσόρισμα στο σπίτι για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος».