Ο Σωτήρης Τσιλούλης εμφανίστηκε απογοητευμένος έπειτα από την ήττα του Πανιωνίου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πανιώνιος δεν πήρε βαθμολογική ανάσα καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σωτήρης Τσιλούλης μίλησε στην κάμερα της Nova για ένα κακό αποτέλεσμα, όμως έδωσε το έναυσμα για συνέχεια της προσπάθειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνεις με τον κατάλληλο τσαμπουκά για να πάρεις τη νίκη. Ήταν ένας τελικός για εμάς, ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι, δεν ήμασταν καλοί».

Για το ότι το γκολ ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου: «Σίγουρα το γκολ μπήκε σε κακό χρόνο για εμάς. Όμως φοράμε μία πολύ βαριά φανέλα και θα πρέπει να αντιδράμε σωστά σε οποιαδήποτε κατάσταση βρισκόμαστε μέσα σε ένα παιχνίδι. Δυστυχώς δεν το κάναμε αυτό το πράγμα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, ενωμένοι εμείς οι παίκτες και κοιτάμε μπροστά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο τώρα».

Για τους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα: «Μιλάμε ξεκάθαρα για βαθμούς πλέον. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας με τον Ατρόμητο. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να σηκώσουμε αυτή την βαριά φανέλα που φοράμε».