Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τα υπέροχα χρόνια που έζησε στον Παναθηναϊκό και την εξαιρετική συνεργασία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ αποθέωσε τους αδερφούς Γιαννακόπουλους.

Αναλυτικά όσα είπε στον Star:

«Είμαι πολύ περήφανος που εκπροσωπώ την Ελλάδα εδώ και οι συνεργάτες μου το ίδιο. Έχουμε μία μικρή ελληνική κοινότητα. Είμαι χαρούμενος που είμαστε σε ένα κλαμπ με υψηλές απαιτήσεις».

Για τον ισχυρισμό ότι είναι «παιδί» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Εγώ είμαι παιδί του Στέργιου Ιτούδη (γέλια). Είναι φυσικά φίλος μου και κουμπάρος μου, εννοείται πως έχω επηρεαστεί και είχαμε μία τρομερή συνεργασία στον  Παναθηναϊκό, εννοείται ότι αυτά τα χρόνια έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μου και σε όλους όσους αποτελούσαν κομμάτι του συλλόγου, από τους φιλάθλους μέχρι την διοίκηση και τον κόσμο. Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές του κόσμου και σίγουρα ο κορυφαίος στην Ευρώπη».

Για τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Με μία λέξη, είναι ευεργέτες του ελληνικού μπάσκετ. Είναι τεράστια η προσφορά τους, όχι μόνο στον σύλλογο αλλά και στο εθνικό μπάσκετ».

Για την φιλία του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Είναι ένας καλός φίλος και ένας εξαίρετος καλλιτέχνης. Δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι, πατά γερά στα πόδια του».

Για την υποστήριξη της οικογένειάς του: «Τίποτα δεν θα ήταν δυνατό αν δεν υπήρχε ηρεμία στον προσωπικό χώρο. Η δικής τους προσφορά είναι τεράστια γιατί αυτές πρέπει να αλλάξουν τρόπο ζωής και περιβάλλον. Είμαι ευγνώμων και τις ευχαριστώ πολύ».