Στο πάθος των παικτών του Προμηθέα στάθηκε ο Μάκης Γιατράς μετά τη μεγάλη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως ένα ιστορική μέρα για την ομάδα του και «αποθέωσε» τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο γήπεδο. Στάθηκε στην καταπληκτική άμυνα πάνω στα γκαρντ της εθνικής Σερβίας που δημιούργησε επιθετικό πρόβλημα στην κάτοχο του BCL, δε θέλησε να σταθεί ξεχωριστά σε κάποιον παίκτη και χαρακτήρισε όλα τα ματς δύσκολα είναι δύσκολα για να έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά: «Κάναμε κατάθεση ψυχής, κάναμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν σε κάθε κατοχή οι παίκτες. Ευχαριστώ τον κόσμο, για άλλη μια φορά, που γέμισε το γήπεδο και μας έδωσε ενέργεια. Είναι ιστορική μέρα για την ομάδα του Προμηθέα».

Για την παραγωγικότητα της Βίρτους: «Κάναμε το σταυρό μας. Η Βίρτους Μπολόνια είναι μια εξαιρετική ομάδα και έχει τα δύο πλέι μέικερ της εθνικής Σερβίας. Είναι ομάδα με μεγάλο ταλέντο επιθετικά. Κάτι κάνουμε και εμείς σαν προπονητές. Είναι καθαρά νίκη των παικτών που ήρθε με ψυχή και αυταπάρνηση».

Για την παρουσία των Χολ και Αγραβάνη: «Όλοι έδωσαν τα πάντα στο παρκέ. Έβγαλαν μεγάλες φάσεις και ο κόσμος βοήθησε για τη νίκη».

Για τη σημασία της νίκης: «Βαθμολογικά, λίγες ομάδες θα κάνουν τέτοια νίκη. Έρχεται δύσκολη συνέχεια, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είμαστε πιο κοντά στην επόμενη φάση».