Σήμερα τα ξημερώματα ξεκινάει το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο το ΝΒΑ με δύο αναμετρήσεις. Φυσικά όλο το ενδιαφέρον θα πέσει πάνω στη μονομαχία του L.A., όπου Κλίπερς και Λέικερς θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Ο Ντοκ Ρίβερς δυστυχώς για τον ίδιο και τους παίκτες του, δεν θα έχει μαζί του τον Πολ Τζορτζ, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει αρνητικά τους γηπεδούχους. Ο Καουάι Λέοναρντ καλείται να κάνει τη διαφορά αύριο τα ξημερώματα, αν και δεν κρίνεται κάποιος τίτλος από τον Οκτώβριο. Οι Λέικερς αυτή την εποχή φαίνονται καλύτεροι, είναι νομίζουμε πιο διψασμένοι και ο James με τον Davis, θέλουν να δείξουν από νωρίς ότι φέτος θα είναι τ’αφεντικά στη Δύση. Πιστεύουμε ότι το διπλό δύσκολα θα σπάσει, με την τωρινή εικόνα των “λιμνανθρώπων”.

Πάμε και στους πρωταθλητές του ΝΒΑ, που ψάχνουν τον επόμενο ηγέτη τους. Ο Νικ Νερς σίγουρα διαθέτει καλό υλικό, σίγουρα θα τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα της Ανατολής, όμως ισχυρή προσωπικότητα δεν έχει, εκτός του Λάουρι. Προβλήματα παρεμφερή έχουν και οι Πέλικανς, αφού ο Ζάιον Ουίλιαμσον θα λείψει το πρώτο δίμηνο της σεζόν. Όπως και να το κάνουμε αυτό αδυνατίζει την επίθεση των φιλοξενούμενων, που θα τα περιμένουν όλα από τους Ρέντικ, Ίνγκραμ και Μπολ. Θα εμπιστευτούμε σ’αυτή την αναμέτρηση το 1μ/1τελ με τιμή 1,80.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Λος Άντζελες Κλίπερς-Λος Άντζελες Λέικερς (-3,5) 2         1,97

Τορόντο Ράπτορς-ιου Ορλεανς Πέλικανς 1/1    1,80