Ο Ιωνικός Νίκαιας απεύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς του να βρεθούν στο γήπεδο απέναντι στην Λάρισα και να συνεχίσουν όλοι μαζί το νικηφόρο σερί μετά το 2Χ2 με ΠΑΟΚ και Άρη.

Αναλυτικά:

Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League με αντίπαλο την Λάρισα (26/10, 15:45) στο «Σοφία Μπεφόν».

Επιστροφή στις εντός έδρας υποχρεώσεις για την ομάδα μας, η οποία το Σάββατο 26/10 υποδέχεται την Λάρισα στο «Σοφία Μπεφόν» για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έπειτα από δύο σερί νίκες, οι παίκτες του Νίκου Βετούλα θέλουν τον κόσμο του Ιωνικού Νικαίας Affidea στο πλευρό τους για να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Η διάθεση των εισιτηρίων αγώνα ξεκινά από σήμερα και το κόστος τους είναι 10 ευρώ. Υπάρχει και παιδικό εισιτήριο με κόστος 5 ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ενώ είναι δυνατή και η πληρωμή με κάρτα.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια σας από τον «Πλάτωνα», καθημερινά από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια έξω από το «Σοφία Μπεφόν» θα ανοίξουν στις 14:30.

Μπορείτε να κάνετε και ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου, μέσω της Viva, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/gipedo-sofia-befon/ionikos-nikaias-bc-affidea-eisitira-agonon-2019-20/. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας ή να το έχετε στο κινητό.