Αιτήθηκε τον ορισμό διεθνών διαιτητών σε όλα της τα παιχνίδια (!) η ΑΕΚ, στην σύσκεψη που έγινε σήμερα στα γραφεία της ΚΕΔ.

Ύστερα από όσα συνέβησαν με τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με το Περιστέρι, η ΑΕΚ έχει περάσει στην… αντεπίθεση και το έχει δείξει και με τις ανακοινώσεις των προηγούμενων ημερών. Παράλληλα, εκπροσωπήθηκε στην σημερινή (23/10) σύσκεψη της ΚΕΔ, από τον Χάρη Κουτά, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ.

Η ΑΕΚ αρχικά ζήτησε να υπάρχουν διεθνείς διαιτητές σε κάθε παιχνίδι της στο πρωτάθλημα. Ιδανικά, θα επιθυμούσε να είναι και οι τρεις διαιτητές των αναμετρήσεών της διεθνείς. Από την πλευρά της ΕΟΚ, οι άνθρωποί της δεν φάνηκαν θετικοί σε πρώτοι φάση και τόνισαν ότι πρέπει η ομάδα να υποβάλει γραπτό αίτημα γι’ αυτό.

Επιπλέον, η «Ένωση» ζήτησε η έκθεση του παρατηρητή να κοινοποιείται στην ομάδα που χάνει ώστε να μπορεί να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της.

Παράλληλα, αν και δεν υπήρξε κάποια αντίδραση για την Τσαρούχα, που ορίστηκε στο ματς του Παναθηναϊκού, σημειωνόταν από την ομάδα το γεγονός πως οι Καλδίρης-Μαλαμάς έμειναν εκτός ορισμών.