Απογοητευμένος από την ήττα του Ολυμπιακού με 3-2 από την Μπάγερν Μονάχου δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας ότι μπορούσαν να πάρουν αποτέλεσμα οι Πειραιώτες.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού και τι είπε στα αποδυτήρια: «Όπως πάντα όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Όλοι ήταν απογοητευμένοι στα αποδυτήρια. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Μπάγερν. Προηγηθήκαμε, αλλά στη συνέχεια αντέδρασε η Μπάγερν και ήταν καλύτερη. Το ξέραμε ότι μπορεί να αντιδράσει η Μπάγερν. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα στο γήπεδο, κυνηγήσαμε το παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από το πόσο παλέψαμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, που μας βοήθησε, θέλαμε να τον ανταμείψουμε και όλοι μαζί είμαστε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και κάτι καλύτερο».

-το αν άξιζε κάτι καλύτερο ο Ολυμπιακός: «Πραγματικά ήμασταν ανταγωνιστικοί, ξεκαθαρίσαμε πριν τι έγινε στα δύο ημίχρονα. Με την κούραση των δύο ομάδων στο δεύτερο ήμασταν καλοί. Ο αντίπαλος έχει μεγάλη αξία, αλλά αυτό που μένει είναι μια απογοήτευση, μια θλίψη για το αποτέλεσμα και είμαστε λυπημένοι με το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Οι παίκτες καταφέραν το να διεκδικούμε κάτι ακόμα στο ματς. Δούλεψαν πολύ καλά μέσα στο ματς. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

-τα ατομικά λάθη: «Τα ατομικά λάθη μας στοίχισαν. Όταν δέχεσαι γκολ από στημένες φάσεις, όπου είμαστε πολύ δυνατοί, και έχουμε δεχθεί τρία γκολ από στατικές φάσεις έως τώρα, σημαίνει ότι έγιναν και κάποια λάθη. Σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να γίνονται λάθη. Ήταν ξεκάθαρο ποια είναι τα φαβορί του ομίλου από την αρχή. Ήταν ξεκάθαρος ο στόχος από την αρχή σε ό,τι αφορά τον στόχο μας για την Ευρώπη και στόχος ήταν να συνεχίσουμε τη συνέχεια στην Ευρώπη. Κάποια λάθη και κάποια άλλα στοιχεία μας έχουν στερήσει βαθμούς, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για κάτι καλό».

-την επιβάρυνση λόγω του σημερινού ματς και το πώς θα φρεσκάρει την ομάδα: «Έχουμε πέντε ημέρες μπροστά μας, έχουμε χρόνο για να επανέλθουμε και να υπάρξει αποκατάσταση. Έχουμε όλο το χρόνο για να είμαστε έτοιμοι».