Ο Τζέικομπ Ουάιλι σχολίασε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Ζενίτ (24/10, 20:00) για την Εuroleague και ξεκαθάρισε ότι απαιτείται συγκέντρωση.

Ο ψηλός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τόνισε αρχικά κατά την αναχώρηση της αποστολής: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα τέσσερα δεκάλεπτα του αγώνα και ειδικά στο τελευταίο. Χάσαμε δύο πραγματικά πολύ κλειστά παιχνίδια, θεωρώ όμως πως δεν χρειάζεται πανικός. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι» και συμπλήρωσε:

«Δυστυχώς, χάσαμε δύο αγώνες με τον ίδιο τρόπο και αυτό είναι σκληρό. Για εμάς ήταν δύο εμπειρίες από τις οποίες θα πρέπει να διδαχτούμε για να μην επαναληφθούν. Πρέπει να μάθουμε από τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε τα δύο αυτά παιχνίδια απέναντι σε Βιλερμπάν και Αρμάνι προκειμένου να μην ξαναγίνει στο μέλλον».

Σε ό,τι αφορά τους Αγιόν και Άιβερσον, οι οποίοι αποτελούν τα… βαριά χαρτιά της ρωσικής ομάδας κάτω από το καλάθι, ο Αμερικάνος σέντερ σημείωσε πως: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είμαστε πιο γρήγοροι και πιο ευέλικτοι από αυτούς και να τρέξουμε γρήγορα το παρκέ. Σε ό,τι αφορά την άμυνα, απαιτείται ομαδική δουλειά ώστε να αντιμετωπίσουμε τη δύναμή τους κάτω από το καλάθι. Και οι πέντε θα πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να πάμε όλοι στο ριμπάουντ».