Την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού θέτουν επί τάπητος Αλαφούζος και Δώνης στη συνάντηση που θα έχουν τις προσεχείς ημέρες.

Οι βασικές προτεραιότητες για τον μεγαλομέτοχο του Τριφυλλιού και τον τεχνικό της ομάδας είναι οι “κομμένοι”, οι ανανεώσεις, αλλά και οι μεταγραφές, σύμφωνα με την “Πράσινη”.

Άμεσα μάλιστα θα αρχίσουν οι επαφές με τους Μουνιέ, Οικονόμου, Τζανδάρη κι Αρμενάκα, αφού είναι κι επιθυμία του Δώνη να μειωθεί ο αριθμός των παικτών που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται τα συμβόλαια των Σερπέζη, Αθανασακόπουλου, ενώ θα γίνει μία κουβέντα και με τον Βαγιαννίδη που άλλαξε μάνατζερ, μήπως τελικά μείνει στην ομάδα. Όσο για τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι ή τον Δεκέμβριο του 2020, θα γίνουν άμεσα επαφές με τους Διούδη, Κουρμπέλη, Δώνη για τους οποίους υπάρχει διάθεση να μείνουν στην ομάδα. Με τον Ινσούα αναμένεται να γίνει κουβέντα για να μάθουν τις απαιτήσεις του, αλλά με τον Γιόχανσον είναι όλα ανοικτά, καθώς μέχρι τώρα δεν ικανοποιεί με την απόδοσή του.

Παράλληλα θα γίνει κουβέντα και για τα μεταγραφικά ενόψει Ιανουαρίου. Είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ένας αξιόπιστος φορ πίσω από τον Μακέντα κι από εκεί και πέρα ανάλογα με την αξιολόγηση κάποιων παικτών, ενδέχεται να γίνει κίνηση για δεξιό μπακ.