Με ταπεινότητα αντιμετώπισε τη νίκη των Μπακς στο Χιούστον (111-117) και την δική του μεγάλη εμφάνιση με 30 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Η χημεία μας ήταν εξαιρετική και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε αυτό. Το να είσαι στο -17 και να επιστρέφεις είναι φανταστικό. Παρότι δεν παίζαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, κανένας δεν γκρίνιαξε, μείναμε ενωμένοι και κερδίσαμε. Τέτοιες νίκες σε κάνουν καλύτερο και εμείς γίναμε καλύτεροι», τόνισε.

Όσο για το αν η παρουσία του αποτελεί ένα μήνυμα για τη νέα σεζόν; «Εγώ απλώς προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσει η ομάδα μου. Ήμουν σκασμένος που ήμουν θεατής στα τελευταία πέντε λεπτά. Έκανα ένα ανόητο έκτο φάουλ και θα μπορούσα να το αποφύγω. Θα πρέπει να ελέγχω τον ενθουσιασμό μου. Πάντως τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά όταν αποβλήθηκα και κρατήσαμε τη νίκη», είπε.

Τέλος, ερωτηθείς για την καλή δουλειά της ομάδας του πάνω στον Τζέιμς Χάρντεν τόνισε: «Ο Χάρντεν είναι από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα σουτ του και να τον στείλουμε μέσα στην ρακέτα. Ο Μάθιους, ο Μπλέντσο και ο Χιλ έκαναν φοβερή δουλειά πάνω του και είχε μια δύσκολη νύχτα».