Χωρίς επιπλέον προβλήματα συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες ή Αποστολάκης προορίζονται για τα δύο άκρα της άμυνας.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ματς της Κυριακής με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ με τον Γιώργο Δώνη να πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές του όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει.

Το θετικό για το τριφύλλι είναι ότι στην προπόνηση της Παρασκευής παρέμεινε αμετάβλητη η λίστα των προβλημάτων που σχετίζονται με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών.

Ο Ματίας Γιόχανσον έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Κωνσταντίνος Κότσαρης ακολούθησε θεραπεία ενόσω οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, ακολούθως έπαιξαν διπλό με τρεις ομάδες και τέλος έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα.

Για τα δύο άκρα της άμυνας όπου υπάρχουν οι απουσίες των Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει δοκιμάσει τον Χατζηθεοδωρίδη με τους βασικούς στο ρόλο του Αργεντινού στην αριστερή πλευρά των μετόπισθεν, ενώ για τον αντίστοιχο ρόλο από τα δεξιά ο Αποστολάκης με τον Νούνες χρησιμοποιήθηκαν εναλλάξ, με τον Πορτογάλο αμυντικό να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του 20χρονου Ελληνα ποδοσφαιριστή.