Το σαββατιάτικο κουπόνι είθισται να είναι και το πιο χορταστικό στο μάτι, ωστόσο χρειάζεται πάντοτε προσοχή για να μην… παρα-ανοιχτείς! Θα κινηθούμε σε, όσο γίνεται, ασφαλή πλαίσια, επιλέγοντας τρία ματς για να ασχοληθούμε.

Αφού έφτασε στην πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ (2-0 τη Ντόρτμουντ), η Ίντερ στρέφεται και πάλι στο κυνήγι του τίτλου στην Ιταλία. Οι Μιλανέζοι υποδέχονται την Πάρμα, η οποία πέρυσι τους είχε σοκάρει με 1-0 μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Σαφώς ανώτεροι φέτος οι «νερατζούρι» σε σχέση με την… προηγούμενη έκδοσή τους, δεν προβλέπεται να συναντήσουν προβλήματα. Άλλωστε έχουν… κεκτημένη ταχύτητα μετά την σπουδαία νίκη επί της Βεστφαλών. Στο 1.80 η νίκη των γηπεδούχων από ημίχρονο.

Από νίκη στην Ευρώπη προέρχεται και η Ατλέτικο Μαδρίτης, που φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο στοχεύοντας στην επιστροφή στις επιτυχίες εντός συνόρων. Οι «ροχιμπλάνκος» μετρούν 3 σερί ισοπαλίες στη Λα Λίγκα και αναμένεται να έχουν δύσκολη αποστολή κόντρα στους, πιο ξεκούραστους, Βάσκους. Δύσκολο να ξεφύγει το σκορ, στα 2-3 γκολ προβλέπεται να… κάτσει. Απόδοση στο 1.95 από Goalbet.

Κλείνουμε με μία βόλτα από Αγγλία. Αφού υπέταξαν και τον Άγιαξ, οι τρομεροί πιτσιρικάδες της Τσέλσι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Μπέρνλι στοχεύοντας στην έβδομη συνεχόμενη νίκη τους. Ή του ύψους ή του βάθους εντός έδρας οι «κλάρετς», έχουν τα φόντα να εκμεταλλευτούν την κούραση των «μπλε» και να τους κοντράρουν. Αμφίτερμα στο 1.65 από Goalbet η… ετυμηγορία!

ΜΟΝΟ

19:00 ΙΝΤΕΡ-ΠΑΡΜΑ 1/1 (1.80, Goalbet)

ΜΟΝΟ

22:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2-3 ΓΚΟΛ (1.95, Goalbet)

ΜΟΝΟ

19:30 ΜΠΕΡΝΛΙ-ΤΣΕΛΣΙ G/G (1.65, Goalbet)