Στην κρισιμότητα του γρήγορου 1-0 στάθηκε ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος για την ασίστ στον Σεμέδο ενώ χαρακτήρισε πολύ όμορφη την κίνηση με την πρόσκληση στην Μυρτώ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιλάλ Σουντανί στην κάμερα της NOVA:

«Το  να σκοράρουμε γρήγορα είχε καθοριστική σημασία. Έχει μεγάλη αξία η νίκη καταφέραμε, σε γενικές γραμμές κάναμε ένα πολύ καλό ματς και είναι σημαντικό για τη συνέχεια».

Για το πρώτο του μεγάλο ντέρμπι, μετά το Άρης-Ολυμπιακός:

«Σήμερα στην έδρα μας έζησα ένα πού σημαντικό ματς, μετά από εκείνο στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη. Κάναμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ευχαριστήσαμε τον κόσμο με την απόδοση μας και είμαι χαρούμενος που έδωσα την ασίστ στον Σεμέδο».

Για το ματς με την Μπάγερν και την κούραση που υπήρχε:

«Είχαμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια με την Μπάγερν, ήταν πολύ απαιτητικό ματς. Μόνο εγώ κι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν παίξαμε την Τρίτη, όλοι οι υπόλοιποι από εκείνο το ματς αγωνίστηκαν. Ήταν όμως θέμα χαρακτήρα, να κάνουμε αυτό που έπρεπε και να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για τον Μαντί Καμαρά:

«Όλη η ομάδα έκανε καλό παιχνίδι, δείξαμε θέληση, ο Μαντί (σ.σ. Καμαρά) τα πήγε εξαιρετικά και σκόραρε ένα πολύ όμορφο τέρμα. Του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό».

Για την πρόσκληση στην Μυρτώ:

«Είναι πολύ σημαντική και όμορφη κίνηση η πρόσκληση εκείνου του κοριτσιού, ασχέτως αν είναι από άλλη ομάδα. Πρέπει να δείχνουμε ότι έχουμε καρδιά και ήταν πολύ όμορφο».

Για την ασίστ του:

«Δεν είχα δει τον Σεμέδο, έψαχνα απλά να πάει κάπου στην περιοχή γιατί είχα δει εκτός τον τερματοφύλακα».

Για το σύστημα του Μαρτίνς:

«Όταν κερδίζεις το σύστημα είναι καλό. Όταν χάνεις, όχι. Σήμερα, ο προπονητής μας φάνηκε ότι είχε το σωστό σύστημα για να φτάσουμε στη νίκη».