Το Μιλάνο αν και δεν έπαιξε καλά, πήρε το διπλό στο Βερολίνο με 78-81 κι ανέβηκε στο 4-1 στη regular season της φετινής Euroleague. Κορυφαίος για τους Ιταλούς ήταν ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ με 16 πόντους, ενώ ο Λουίς Σκόλα με 14 πόντους, μοιάζει να είναι η μεταγραφή που κάνει τη διαφορά. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν σκληρά, όμως με τόσο φτωχή επιθετική συγκομιδή, δεν γινόταν να πάρουν το ροζ φύλο αγώνα.

Η Άλμπα ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση, με τους Σίκμα και Γιεκντράιτις να είναι ιδιαίτερα ζεστοί. Το Μιλάνο δεν μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση, με την περιφέρεια να είναι πολύ άστοχη. Ο Μεσίνα έψαχνε τρόπους ν’αλλάξει το μομέντουμ του αγώνα, όμως όσο οι παίκτες του δεν έβρισκαν τρόπο να σκοράρουν το διπλό, θα γινόταν γρίφος. To 33-26 δεν άφηνε κανέναν ικανοποιημένο, όμως στα επόμενα 20 λεπτά, όλα άλλαξαν.

Το τέμπο του αγώνα ήταν πιο γρήγορο, ο Νέντοβιτς θυμήθηκε πόσο χρήσιμος παίκτης και με τον Σκόλα για παρέα, έκαναν τη ζημιά στους Γερμανούς. Ο Ρενέσες δουλεύει πολύ με τους παίκτες του, όμως η απειρία των περισσοτέρων είναι οφθαλμοφανής στο επίπεδο της Euroleague. Βέβαια στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πήγαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή (έχαναν με 65-77), όμως η ψυχραιμία στις βολές από τους Ροντρίγκεζ και Γκουντάιτις έκαναν τη διαφορά. Το τελικό 78-81 είναι δίκαιο και το Μιλάνο συνεχίζει την ανοδική του πορεία στη φετινή Εuroleague.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 33-26, 50-53, 78-81