Ο Νίκο Μαρτίνες δεν βρίσκεται για τρίτο εν συνεχεία παιχνίδι στις επιλογές του Μίχαελ Ένινγκ, με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να μην έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κερδίσει το νέο τεχνικό των «κιτρινόμαυρων».

Ο Άρης βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστικής της Super League, με τον Νίκο Μαρτίνες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να μην βρίσκεται στις επιλογές του Μίχαελ Ένινγκ.

Από την στιγμή που ο Γερμανός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» ο Μαρτίνες δεν έχει καταφέρει να συμπεριληφθεί στις επιλογές του προπονητή του. Η τελευταία εμφάνιση του Αργεντινού ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό για της 6η αγωνιστική υπό τις οδηγίες του Απόστολου Τερζή.

Σαφέστατα ο Μαρτίνες αγωνίζεται σε θέσεις που ο Άρης διαθέτει πλουραλισμό επιλογών, γεγονός που κάνει δύσκολο του έργο του Ένινγκ που καλείται να αφήσει κάποιους εκτός. Όμως την δεδομένη χρονική στιγμή ο 32χρονος άσος, δείχνει να μην βρίσκεται στις επιλογές του Γερμανού τεχνικού καθώς δεν έχει συμμετάσχει σε καμία εκ των τριών αποστολών του Ένινγκ.

Το καλοκαίρι ο Μαρτίνες είχε υπογράψει συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με την ομάδα του Άρη και πλέον καλείται να πείσει τον προπονητή του και να κερδίσει μια θέση στις επιλογές του.