Επιστροφή στην -αρνητική- κανονικότητα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία γνώρισε ακόμα μια ήττα με 1-0, αυτή την φορά από την Μπόρνμουθ, γεγονός που την αφήνει όλο και πιο μακριά από τις υψηλές θέσεις της Premier League.

Το σενάριο ήταν ιδανικό. Οι «Κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονταν στο καλύτερο σημείο της σεζόν με τρία σερί διπλά (Παρτιζάν, Νόριτς, Τσέλσι) σε ισάριθμες διαφορετικές διοργανώσεις (Europa League, Premier League, Carabao Cup), η ομάδα του Σόλσκιερ έδειχνε να βρίσκει σταθερές, χημεία, ένα συγκεκριμένο στιλ ποδοσφαίρου.

Απέναντι της ένας αντίπαλος που είχε να κερδίσει από τις 20 Σεπτεμβρίου και να σκοράρει περίπου έξι ώρες κανονικού ποδοσφαίρου. Τα πάντα έδειχναν… διπλό, όμως αυτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νεκρούς ανασταίνει.

Ένα γκολ του Τζόσουα Κινγκ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (μικρός ήταν στις ακαδημίες των κόκκινων διαβόλων) έκανε την διαφορά, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταρρέει από το άγχος στην επανάληψη, όπου με εξαίρεση ένα δοκάρι του Γκρίνγουντ δεν κατάφερε να απειλήσει με ισοφάριση, αντιθέτως κινδύνεψε με ακόμα μεγαλύτερη ήττα.

Κάπως έτσι, η Μπόρνμουθ με την πρώτη της νίκη μετά από έξι παιχνίδια σκαρφάλωσε στην έκτη θέση και προσπέρασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που λογικά θα βρεθεί στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, αδυνατώντας να χτίσει ένα σερί νικών που θα την βάλουν στον ίσιο δρόμο.

https://youtu.be/SkubGI894mE