Το πρώτο του εκτός έδρας τρίποντο πέτυχε ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Νίκης Βόλου στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Football League.

Νικών συνέχεια για τον Ιωνικό, που έφυγε με το τρίποντο από το Βόλο και την έδρα της Νίκης και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ισόβαθμος με την Καλαμάτα.

Σ΄ότι έχει να κάνει με το ματς η Νίκη Βόλου ήταν αυτή, η οποία μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στα καρέ του Τάφα.

Αυτό το οποίο μέχρι τότε οι Θεσσαλοί δεν είχαν καταφέρει το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 23΄, οι οποίοι προηγήθηκαν στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Γκούφα. Από το σημείο εκείνο και μετά οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, η καθεμιά για διαφορετικό λόγο, με συνέπεια να έχουν από μια καλή φάση εκατέρωθεν. Στο 34΄ το σουτ του Κρητικού για λογαριασμό του Ιωνικού, δεν είχε την κατάληξη που αυτός ήθελε ενώ στο 38΄ το σουτ του Καμπαγέρο για λογαριασμό της Νίκης αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο υπάρχον σκορ, το οποίο ήταν και το τελικό για το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ η ομάδα του Ισάακ Χοβέ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με τέρμα του Καπού. Ωστόσο η ομάδα της Νίκαιας κατάφερε να επανακτήσει άμεσα το προβάδισμα στο σκορ, καθώς στο 56΄ ο Μάναλης με κοντινό σουτ έκανε το 1-2. Η Νίκη μετά το γκολ που δέχτηκε πίεσε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση και στο 64΄ το σουτ του Γκαρσία η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τάφα.

Στο 65΄ ο Ιωνικός έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Γκούφα με 2η κίτρινη κάρτα. Από το σημείο εκείνο και μετά η Νίκη πίεσε, για να φτάσει στο 2-2. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις. Στο 73΄ με το σουτ του Τσιώλη να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Τάφα, στο 79΄ με την εκτέλεση φάουλ του Ντομίνγκεθ να φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Τάφα.

Στο 83΄ ήταν η σειρά των Θεσσαλών να μείνουν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γκαρσία με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε χωρίς να υπάρξει κάποια καλή φάση. Όλα αυτά μέχρι το 94΄ όταν ο Σμυρλής βρέθηκε τετ α τετ με τον Αποστολίδη, τον πλάσαρε αλλά ο Βοσνιάδης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή διατηρώντας με τον τρόπο αυτό το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.