Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στο αμυντικό πρόσωπο της Μακάμπι και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού για την θερμή υποδοχή στο ΣΕΦ.

«Θέλω να ευχαριστήσω στους αδερφούς Αγγελόπουλους και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που με υποδέχτηκαν με αυτόν τον ζεστό τρόπο», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μακάμπι, προτού προσθέσει:

«Για το παιχνίδι, μπορώ να πω ότι ήμασταν εξαιρετικοί αμυντικά. Δεν είχαμε συγκέντρωση στην αρχή, αλλά μετά το τάιμ-άουτ στο πρώτο τρίλεπτο αλλάξαμε εικόνα. Ακολουθήσαμε το πλάνο, βγάλαμε ενέργεια και κερδίσαμε σε όλα τα δεκάλεπτα. Αυτό ήταν κάτι που θέλαμε να πετύχουμε.

Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε μόλις 25 πόντους και αυτό ήταν το πιο σημαντικό μέρος του παιχνιδιού για εμάς. Ο Ολυμπιακός είχε 65 πόντους στο γήπεδό του μετά από ένα εξαιρετικό ματς στη Μόσχα. Αυτή είναι μία επιτυχία για εμάς.

Συνεχίζουμε ταπεινά, έχουμε δουλειά και δρόμο μπροστά μας. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε, δεν έχουμε πετύχει τίποτα περισσότερο από μία καλή εκτός έδρας νίκη».

Για το χειροκρότημα που έλαβε: «Το χειροκρότημα αναγνωρίζει την προσπάθειά μου και όλων όσων ήταν εδώ τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Τους ευχαριστώ πολύ, αναγνωρίζεται η προσπάθεια κάποιων ανθρώπων».

Για τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να στηριχθεί η ομάδα από όλους. Μου άρεσε ότι ο κόσμος φώναζε μέχρι το τέλος. Ο Ολυμπιακός κάνει μία νέα αρχή, με καινούριους παίκτες. Δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη να φτιάξεις ένα ισχυρό σύνολο. Θέλει υπομονή και στήριξη. Μόνο έτσι θα φέρει καρπούς η προσπάθεια. Σήμερα θεωρώ πως οι δύο νέοι παίκτες μπέρδεψαν τον Ολυμπιακό, αλλά θα βελτιωθούν στη συνέχεια. Έχει υλικό ο Ολυμπιακός, αλλά πρέπει να βρει ρόλους και χημεία».