Θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τον Τζέιμς Σταμόπουλο στην Παναχαϊκή, η οποία αντιμετωπίζει τον ΑΕ Καραϊσκάκης την Κυριακή (3/11).

Να πετύχει την δεύτερη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 και πρώτη στο «Κώστας Δαβουρλής» φιλοδοξεί να πετύχει στο εντός έδρας ματς της 3ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη, η Παναχαϊκή.

Η ομάδας του Σπύρου Μπαξεβάνου, η οποία ολοκλήρωσε το Σάββατο (2/11) την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στους Ηπειρώτες, θα αγωνιστεί σε αυτόν δίχως τον Ρουγκάλα που αποβλήθηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα ο Σταμόπουλος παρότι έχει κάποιες ενοχλήσεις εν τούτοις συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Αχαιών, με την συμμετοχή να κρίνεται την Κυριακή (3/11) λίγο πριν από την σέντρα του αγώνα.

Όσον αφορά την αποστολή των «κοκκινόμαυρων» για το ματς κόντρα στους «πράσινους», αυτή αποτελείται από τους: Σούλη, Καπούταγλη, Πολίμο, Τσελεπίδη, Πατάπη, Σταμόπουλο, Ιντζόγλου, Παπατόλιο, Μουστακόπουλο, Λινάρδο, Κολ, Μαυριά, Κυνηγόπουλο, Σιατραβάνη, Μασούρα, Μωραΐτη, Αντωνακόπουλο και Πατρώνη.