Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά τη νίκη των Μπακς επί των Ράπτορς και ανέφερε πως η ομάδα του θα έπρεπε να μπει στο ματς και να παίξει πιο σκληρά, αφού πέρυσι αποκλείστηκε από τους Καναδούς.

Μια μικρή εκδίκηση πήρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τους Ράπτορς για τον περσινό αποκλεισμό και την χαμένη ευκαιρία να παίξει στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Greek Freak αρχικά μίλησε για τον μικρό Ντίον που ήρθε να τον δει και έπαιξε και για αυτόν και στη συνέχεια έδειξε πόσο μεγάλο κίνητρο είχε να επικρατήσει των Καναδών. Δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στον μεγάλο του αντιπαλό του στους τελικούς Ανατολής, τον Λέοναρντ που φέτος μετακόμισε στους Κλίπερς.

«Ήρθα να με δει, μου είπε πως είμαι ο αγαπημένος του παίκτης. Παίζω για άλλους ανθρώπους στο ματς, αλλά σήμερα πήρα τη νίκη και για αυτόν. Έπαιξα σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος, όπως και ο Ντίον. Πριν ξεκινήσει το ματς του είπα πω θα νικήσουμε. Οι παίκτες των Ράπτορς συνεχίζουν να παίζουν εκπληκτικά. Ο Σιάκαμ, ο Λάουρι. Ήταν η ομάδα που μας απέκλεισε από τους τελικούς και έπρεπε να παίξουμε πιο σκληρά. Δεν έχουν πλέον τον Καουάι, ένα από τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας. Ένας από τους δυσκολότερους να μαρκάρεις. Όμως υπάρχουν άλλοι παίκτες που έχουν μείνει πίσω.

Έπρεπε να βγούμε έξω και να τελειώσουμε τη δουλειά. Κάναμε καλό ματς. Πρέπει να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε κατά τη διάρκεια του ματς. Πέρυσι πήραμε 6ο ματς, φέτος θα είναι δύσκολο. Οι αντίπαλοι μας κυνηγούν. Κανείς δεν θα μας χαριστεί. Δεν έχει σημασία ότι φτάσαμε στους τελικούς της Ανατολής πέρυσι και που πετύχαμε 60 νίκες. Κανείς δεν θα μας χαρίσει τόσες νίκες ξανά», ήταν τα λόγια του.