Δεν τα πήγαμε καλά χθες, καθώς από τις τρεις προτάσεις της στήλης επιβεβαιώθηκε μόνο το DNB της Ρόμα. Και σήμερα ενδιαφέρον το κουπόνι, και σήμερα τρεις επιλογές από ισάριθμες διαφορετικές λίγκες.

Δύο από τις ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει φέτος κοντράρονται στο Μπέργκαμο, όπου η 4η, Αταλάντα, φιλοξενεί την 6η, Κάλιαρι. Οι γηπεδούχοι δείχνουν πως δεν έχουν χάσει τη… φόρα που τους έβγαλε στο Τσάμπιονς Λιγκ την προηγούμενη σεζόν, ενώ και οι Σαρδηνοί έχουν αξιώσεις για μία θέση στην εξάδα με 18 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές. Σαφές φαβορί οι «Μπεργκαμάσκι», ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει αξία το αμφίτερμα στο 1.65 από Goalbet.

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία, όπου η ντεφορμέ Νις υποδέχεται τη Ρεμς. Οι Νικαιώτες μετρούν 4 συνεχόμενες ήττες, η τελευταία εκ των οποίων έφερε τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ από τη Λε Μαν της Λιγκ 2! Οι φιλοξενούμενοι, αντιθέτως, έχουν ενθουσιάσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους και κάνουν βλέψεις για Ευρώπη, όντες αρκετά αποτελεσματικοί εκτός έδρας (3-0-2). Θα ρισκάρουμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.00 από Goalbet.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ ενάντια στον Παναθηναϊκό. Τεράστια η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, με τους νταμπλούχους να προβλέπεται να έχουν εύκολο βράδυ κόντρα στους «πράσινους». Το over 2,5 συναντάται στο διόλου ευκαταφρόνητο 1.95 στη Goalbet και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

MONO

13:30 ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ G/G (1.65, Goalbet)

ΜΟΝΟ

18:00 ΝΙΣ-ΡΕΜΣ 2 DNB (2.00, Goalbet)

ΜΟΝΟ

20:00 ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER 2,5 (1.95, Goalbet)