Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Μίλαν Κοσάνοβιτς με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Η Ένωση προχώρησε σε αυτή την κίνηση μετά την τρίμηνη διακοπή συμβολαίου του Τούρκου Οζμουσούλ αλλά και τον τραυματισμό του Άρζιτς.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Milan Kosanovic. Ο 38χρονος (14/08/1981) τερματοφύλακας ύψους 1.90 μ. εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ.

Ο Milan Kosanovic έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Balingen (Γερμανία), Minden (Γερμανία), Vardara RK (Σκόπια), Moraso (Ισπανία), Red Star (Σερβία), Maccabi Tel Aviv (Iσραήλ) και έχει παραστάσεις από EHF Cup, Cup Winners Cup και Challenge Cup. Παράλληλα, έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Milan Kosanovic δήλωσε στο handball.aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα Σύλλογο του επιπέδου της ΑΕΚ. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της, που είναι τρία τρόπαια. Για αυτό το λόγο ήρθα. Είμαι και εγώ διψασμένος για τρόπαια και ήρθα για να τα κατακτήσουμε όλα“.

Milan, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!