Ολιγόλεπτη διακοπή υπήρξε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, καθώς δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των οπαδών του Δικέφαλου και τον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ και με το σκορ στο 18-19 υπέρ του Ολυμπιακού, δημιουργήθηκε μια εστία έντασης πίσω από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων», με τον Ανδρέα Ανδρεάδη να ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Ο έμπειρος αθλητής του Ολυμπιακού, απάντησε με ειρωνικά χαμόγελα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που ξέσπασαν με συνθήματα εναντίον του, κάτι που προκάλεσε την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης.

Προς την πλευρά του Ανδρεάδη, πετάχτηκε και ένα άδειο μπουκάλι νερού, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, να λένε στον διαιτητή της αναμέτρησης, ότι ο έμπειρος αθλητής, ήταν αυτός που προκάλεσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο παρατηρητής της αναμέτρησης, μάλιστα, κατέγραψε την πρόκληση του Ανδρέα Ανδρεάδη προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με την ένταση να λήγει και το ματς να συνεχίζεται κανονικά.