Ο Ολυμπιακός στάθηκε αξιοπρεπώς για σχεδόν ένα ημίχρονο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, όμως στην επανάληψη κατέρρευσε και ηττήθηκε με 6-0, για την 4η αγωνιστική της Youth League.

Οι Πειραιώτες πατούσαν καλά στο γήπεδο μέχρι το 43′, όταν ο Τίλμαν άνοιξε το σκορ σε μία καλά οργανωμένη προσπάθεια των Βαυαρών.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη, όταν στο 47ο λεπτό ο ο Μπέλιτς αποβλήθηκε για πέναλτι που έκανε, με τον Μέιερ να αυξάνει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Από εκείνο το σημείο και μετά, το γήπεδο έγειρε με την Μπάγερν να κάνει φάσεις, όποτε ήθελε. Ο Τζολάκης υπέπεσε σε νέο πέναλτι (71’), με τον Μέιερ να κάνει το 3-0 από την λευκή βούλα και την Μπάγερν να μην σταματά.

Ο Γιόχανσον με δύο γκολ σε ένα δίλεπτο (77’-78’) έφτασε το σκορ στο 5-0, ενώ ο επίλογος ήρθε από τον Τίλμαν (83’, 6-0) σε ένα εφιαλτικό βράδυ για τους νέους του Ολυμπιακού που δέχθηκαν συνολικά 10 γκολ (δίχως να σκοράρουν) στα δύο ματς με τους Βαυαρούς.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Ντάνι Σβαρτς): Σνέλερ, Βάιντνερ, Ντανίλιουτς, Αρεϊ-Μπι, Κελ (82′ Μιχαίλεβιτς), Τίλμαν (82′ Χάλμπιχ), Στίλερ, Ράιν (46′ Γιόχανσον), Γκίντερ (62′ Κούνι), Μπουτ (46′ Μοσάντι), Μέιερ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντώνης Νικοπολίδης): Τζολάκης, Ντουμάνης, Μπέλιτς, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης (79′ Κατσαβάκης), Νεοφυτίδης, Νικόλης (46′ Κεραμίδας), Μποσκούδης, Φέκκας, Τσέλιος (65′ Αρσενίδης), Βοΐλης (79′ Μπουλάρι).